20 februari 2014

Late post-Berita yang tertunda (December-Januari)

Het is een tijde geleden dat ik de blog spot van onze prinses Tamara geschreven heb. In de maand december en januari waren we druk met Kerst en de verjaardagen van ons allemaal :-). Thuis was alles goed met Tamara. Ze hebben er genoten van de afgelopen maanden. Ze is geweest naar Atwerpen op mama's verjaardag.










 
In de kerk heeft ze meegedaan aan angklung muziek. De eerste keer dat ze instrument heeft gespeeld. Ze vond angklung instrument leuk, en was enthousiast met oefenen o.l.v Manik. Op de kerstdienst heeft ze samen met alle kinderen van de GKIN een angklung gespeeld. En ze deed goed!

In de maan januari was ook een speciale maand voor ons allemaal. Ten eerste omdat papa, Tamara en Samuel jarig zijn. Ten tweede heeft Tamara op zaterdag, 24 januari haar C zwemdiploma heeft behaald. We zijn ontzettend trots op Tamara!!







En natuurlijk niet te vergeten haar verjaardag op 9 Januari, Ze is 6 jaar geworden! We danken God voor alle zegeningen voor Tamara. Dat ze gezond is en dat ze blij is.We hebben voor haar een verjaardagsfeest met haar vriendinnen bij Buble Jungle in Leiderdorp georganiseerd. Ze waren erg blij. Ze kon samen spelen met haar beste vriendinnen. 



























Ook hebben we voor haar en Samuel een verjaardagsfeest thuis met alle goede vriendinnen van de kerk gevierd.
Onderaan een aantal foto's ...




Geen opmerkingen: